Daikin Stylish FTXA20BS / RXA20A 2,0kW

FTXA20BS/RXA20A

Nieuw product

Discreet wandmodel voor hoog rendement en een Intelligent en efficiënt design.

Met het Daikin Stylish wandmodel FTXA20BS kunt u zowel koelen (airco) als verwarmen (warmtepomp).

 • Koelcapaciteit 2,0 kW
 • Verwarmingscapaciteit 2,5 kW
 • SEER 8,75
 • SCOP 5,15
 • Energielabel koelen A+++
 • Energielabel verwarmen A+++
 • Geschikt voor een ruimte tot 60 m3
 • Koelen, verwarmen, ontvochtigen & ventileren

Meer details

€ 1.739,67 Exclusief belasting

50 kg
Verzending binnen 1 tot 5 werkdagen

Betaalmethoden
Betaalmethoden

Datasheet

MerkDaikin
TypeFTXA-A+ RXA-A/B Set
Voor ruimtes tot [m3]60
SEER / SCOP8,75 / 5,15
Energielabel koelenA+++
Energielabel verwarmenA+++
Koelcapaciteit [kW]2,0
Verwarmingscapaciteit [kW]2,5
Verwarmingscapaciteit bij -10°C [kW]1,36
Binnenunit: Model typeWand
Binnenunit: TypenummerFTXA20BS
Binnenunit: KleurZilver
Binnenunit: Hoogte / Breedte / Diepte [mm]295 / 778 / 189
Binnenunit: Gewicht [kg]12
Binnenunit: Geluidsniveau [dBA] min / max19 / 39
BedieningJa, infrarood
Buitenunit: Type nummerRXA20A
Buitenunit: Hoogte / Breedte / Diepte [mm]550 / 765 / 285
Buitenunit: Gewicht [kg]32
Buitenunit: Geluidsniveau [dBA] min / max46 / 59
Buitenunit: Voorgevuld tot [m]10
Buitendeel Voeding [ V / f / Hz ]230 / 1~ / 50
Garantie [jaar]5 (zie garantiebepalingen op website)
Koelleiding: Diameter [inch]1/4 - 3/8
KoudemiddelR32
Jaarlijks energieverbruik koelen [kWh]80
Jaarlijks energieverbruik verwarmen [kWh]652
Flash-streamer luchtzuiveringJa
Afzekerwaarde [A]10

Meer informatie

Daikin lanceert airconditioningunit Stylish - een combinatie van innovatie en creativiteit

In maart 2018 lanceert Daikin Europe N.V. Stylish, een nieuwe wandairconditioningunit met een splinternieuw design en unieke functies. De meeste consumenten vandaag zijn op zoek naar een aircosysteem dat de beste combinatie biedt van prestaties en design. Stylish is het perfecte evenwicht daarvan. Deze elegante unit biedt geweldige prestaties en een superieur rendement en past - net zoals de naam belooft - in elk interieur.

Maximaal rendement

Dankzij de geweldige prestaties onderscheidt Stylish zich van de concurrentie: de unit biedt het beste rendement in het designsegment en haalt scores van A+++ * voor verwarming en koeling. Dankzij de volledig nieuwe designs van de onderdelen is Stylish vandaag een van de meest energievoordelige airconditioners op de markt. Bovendien garandeert het koelmiddel R-32 een hoger energierendement en een kleinere ecologische voetafdruk.

Intelligent en efficiënt design

Stylish heeft een discrete charme: met een grootte van slechts 798 (b) x 189 (d) x 295 (h) mm is het de dunste en compactste binnenunit in zijn marktsegment. Gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende kleuren: wit, zilver en zwarthout. In bedrijfsmodus beweegt het voorpaneel parallel mee met de behuizing en past de unit perfect in elk interieur. Deze functie verbetert het rendement van de unit, terwijl deze toch discreet en stijlvol blijft. De afgeronde hoeken dragen bij tot het esthetische uiterlijk van de unit.

Een inkijk in Stylish en de gebruikte technologie

Stylish maakt gebruik van een nieuw ontworpen ventilator om de luchtstroom met een hoger energierendement en minder lawaai te optimaliseren.

Om een hoger energierendement te bereiken, heeft Daikin een nieuwe ventilator ontworpen die binnen de compacte afmetingen van Stylish toch efficiënt draait. De ventilator en de warmtewisselaar bereiken samen topenergieprestaties en dat met een geluidsniveau dat vrijwel onhoorbaar is voor aanwezigen.

Stylish combineert een aantrekkelijk design met uitstekende prestaties. De superieure stroomregeling plus koel- en vochtregeling garanderen een comfortabele luchtstroom in de hele ruimte.

Geluidsspreiding en lawaaidemping dankzij het nieuwe ventilatorontwerp.

Geoptimaliseerde luchtstroom voor perfect comfort

Stylish gebruikt specifiek ontworpen kleppen om het Coanda-effect te creëren en zo de luchtstroom te optimaliseren voor een comfortabel klimaat. Met de speciaal ontworpen kleppen is de luchtstroom meer gefocust en wordt de temperatuur beter over de hele ruimte verdeeld. Dat werkt als volgt: Stylish bepaalt het luchtstroompatroon op basis van de verwarmings- of koelingsbehoefte van de ruimte. In verwarmingsmodus richten twee kleppen van Stylish de lucht naar beneden (verticale luchtstroom). In koelmodus sturen de kleppen de lucht naar boven (luchtstroom op het plafond). Met twee verschillende luchtstromen voorkomt Stylish dat er tocht ontstaat en is de kamertemperatuur stabieler en comfortabeler.

Boven ziet u een voorbeeld van het Coanda-effect in koelingsmodus (plafondluchtstroom) en onder het Coandaeffect in verwarmingsmodus (verticale luchtstroom).

Rastersensor houdt de kamertemperatuur stabiel

Stylish gebruikt een rastersensor om de oppervlaktetemperatuur van een ruimte te detecteren en zo een comfortabeler klimaat te creëren.

De rastersensor bepaalt de huidige kamertemperatuur, verdeelt vervolgens de lucht gelijkmatig over de ruimte en schakelt daarna over op een luchtstroompatroon dat warme of koude lucht stuurt naar de zones die het nodig hebben.

De rastersensor meet de oppervlaktetemperatuur van een ruimte door de ruimte onder te verdelen in een grid van 64 vlakken

Compleet comfort dankzij de klimaat- en vochtregeling

Comfort heeft niet alleen te maken met de kwaliteit of de temperatuur van de binnenlucht. Ook de vochtigheid is belangrijk. Stylish gebruikt verschillende instellingen om de ventilator en de compressoren automatisch af te stellen en zo het juiste evenwicht tussen de temperatuur van een ruimte en de vochtigheid te vinden. Met invertertechnologie wordt de koelintensiteit geregeld en wordt de temperatuur tot op 0,5 graden nauwkeurig afgesteld. Zo blijven de temperatuur en de vochtigheid in de ruimte altijd op een aangenaam peil.

Verse, zuivere lucht

Stylish gebruikt Flash Streamer-technologie om partikels, allergenen en geurtjes uit de unit te verwijderen en zorgt zo voor de beste binnenluchtkwaliteit. Stylish is ontworpen voor superieur comfort, prestatievermogen en rendement. Deze elegante, discrete airconditioningoplossing is beschikbaar in verschillende kleuren en texturen en past in elk interieur.

Intelligente en eenvoudige bediening

Met de Daikin Online Controller - nu standaard ingebouwd - kan de Stylish-reeks volledig en van om het even waar via smartphone bediend worden. Het enige dat u nodig hebt om thuis het perfecte klimaat te krijgen, zijn een WLAN-verbinding en de gratis app Daikin Online Controller. De app geeft u een beter inzicht in het energieverbruik van uw unit en levert zo een bijdrage aan de uitstekende rendementscores van Stylish.

Het uitgebreide productgamma van Daikin biedt voor elke toepassing de juiste airconditioner. Wandmodellen worden hoog aan de wand geplaatst, zodat u alle ruimte overhoudt voor uw inrichting. Het wandmodel FTXA-B is fluisterstil, elegant, licht en discreet, en past uitstekend in elk interieur.

Met het wandmodel FTXA20BS kunt u zowel koelen als verwarmen (warmtepomp).

Productkenmerken

 • Fluisterstille werking, vanaf amper 19 dBA
 • Stijlvol wandmodel dat past op iedere wand en in elk interieur
 • Online-bediening: bedien uw binnenunit vanuit om het even welke locatie via een app, uw lokale netwerk of het internet, en volg uw energieverbruik op
 • Kies voor een R-32-product om uw milieu-impact te reduceren met 68% in vergelijking met R-410A-systemen en rechtstreeks uw energieverbruik te reduceren, dankzij het hoge energierendement
 • Het ontvochtigingsprogramma vermindert de luchtvochtigheid zonder schommelingen in de kamertemperatuur

Pakket bevat:

 • Binnenunit FTXA20BS
 • Buitenunit RXA20A
 • Infrarood afstandbediening
 • WiFi module

Verkrijgbaar in de kleuren

Daikin Stylish FTXA

Productvideo

Downloaden

Stylish-FTXA

Brochure Daikin Stylish FTXA + RXA/B

Downloaden (1.64M)