2x Daikin Nexura FVXG-K 4kW

Nieuw product

DIT PRODUCT IS NIET MEER LEVERBAAR

Stel uw eigen multi-split systeem samen

Stijlvol vloermodel met uniek stralingspaneel voor extra behaaglijke warmte en zeer laag geluidsniveau - 19 dB(A).

Type binnenunits: 2 x Daikin FVXG-K

Type buitenunit: 1 x Daikin 2MXS40H

Meer details

€ 2.636,36 Exclusief belasting

65 kg
Verzending binnen 15 tot 20 weken

Betaalmethoden
Betaalmethoden

Datasheet

MerkDaikin
Energielabel koelenA++ / A+
Koelcapaciteit [kW]4,00
Verwarmingscapaciteit [kW]4,40
Binnenunit: Model typeVloer
Binnenunit: TypenummerFVXG-K
Binnenunit: KleurWit
Binnenunit: Hoogte / Breedte / Diepte [mm]600 / 950 / 215
Binnenunit: Gewicht [kg]22
BedieningJa, infrarood
Buitenunit: Type nummer2MXS40H
Buitenunit: Hoogte / Breedte / Diepte [mm]550 / 765 / 285
Buitenunit: Gewicht [kg]38
Buitenunit: Geluidsniveau [dBA] min / max47 / 48
Garantie [jaar]5 (zie garantiebepalingen op website)
KoudemiddelR410A

Meer informatie

Stel uw eigen multi-split systeem samen op basis van de Daikin Nexura serie

Een multi-splitsysteem bestaat uit meerdere binnendelen die verbonden zijn aan één buitendeel. Dit zorgt voor economische, installatietechnische en esthetische (slechts één buitendeel) voordelen.

Het beste van twee werelden verenigd / koelen en verwarmen in één

De Nexura brengt comfort tot leven. 's Zomers aangename verkoeling, 's winters extra behaaglijke warmte dankzij het unieke stralingspaneel. De Nexura zrgt het hele jaar door voor een comfortabel binnenklimaat. Met het onopvallende en tegelijk stijlvolle design. de fluisterstille werking en de lage luchthoeveelheid is de Nexura een aanwinst voor elke ruimte.

De Nexura biedt u het beste in comfort en design. Het spreekt voor zich dat het gebruik maakt van geavanceerde warmtepomptechnologie, en dus zowel kan koelen als verwarmen. Maar het beste kenmerk ziet u niet: het stralingspaneel verwarmt, en geeft u dat vertrouwde gevoel van een warme radiator.

Zeer energiezuinig

Nexura ENERGY EFFICIENT UP TO 400%

De Nexura is een zogenaamde warmtepomp. Dat wil zeggen dat hij niet alleen kan koelen, maar ook verwarmen. Hierbij onttrekt de Nexura zijn energie aan de buitenlucht, die hernieuwbaar en gratis is. Om de energie uit de buitenlucht in een comfortabele warmte om te zetten, verbruikt de Nexura slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit. Hierdoor is het systeem energie-efficiënter dan verwarmingssystemen die gebruik maken van fossiele brandstoffen, zoals gas.

Energielabel: SEER tot A++, SCOP tot A+

Onopvallend en toch stijlvol design

Het gestroomlijnde design en de golvende lijnen geven de Nexura een stijlvolle look.

Stralingspaneel

Om het op koude dagen binnen nog comfortabeler te maken, kan het aluminium voorpaneel van de Nexura verwarmen zoals een traditionele radiator. Het resultaat? Een comfortabel gevoel van warme lucht die u omgeeft. En het enige wat u hoeft te doen om deze unieke functie te activeren, is op de 'stralingsknop' van de afstandsbediening drukken. Zo eenvoudig is het.

RADIANT HEAT PANEL

Eenvoudig te installeren en te bedienen

Of u er nu voor kiest om de unit gedeeltelijk in te bouwen, laag aan de wand te monteren of op een voet te plaatsen, de Nexura is altijd even onopvallend en past probleemloos in uw interieur.

Het ultieme in comfort

Nexura creëert een optimaal binnenklimaat het hele jaar door, door het combineren van de efficiënte voordelen van een warmtepomp met het comfort van een traditionele radiator. De zeer lage luchthoeveelheid en fluisterstille werking zorgen voor een aangename, rustige omgeving, terwijl het stralingspaneel verwarmt tot een comfortabele 22 °C .

Invertertechnologie

De invertertechnologie, ontwikkeld door Daikin, is een ware innovatie op het gebied van klimaatregeling. Het principe is eenvoudig: inverters regelen het toegevoerde vermogen op basis van de reële behoefte. Niet meer, niet minder. Dankzij het gebruik van deze technologie ligt het energieverbruik 30 tot 50% lager dan bij de traditionele aan/uit-systemen.

Ongekend pure en frisse lucht

Het fotokatlytisch luchtzuiveringsfilter uit titaniumapatiet vangt microscopisch kleine stofdeeltjes uit de lucht op, absorbeert organische verontreinigingen zoals bacteriën en virussen, en breekt zelfs geuren af.

Flexibel te installeren

Of u er nu voor kiest om de unit gedeeltelijk in te bouwen, laag aan de wand te monteren of op een voet te plaatsen, de Nexura is altijd even onopvallend en past probleemloos in uw interieur.
Nexura flexibel te installeren

Mogelijke combinaties

  • FVXG25K / FVXG25K / 2MXS40H
  • FVXG25K / FVXG35K / 2MXS40H