W'eau Mini Inverter Plus 4,5kW zwembad warmtepomp

WMIP-004

Nieuw product

W'eau Mini Inverter Plus 4,5kW zwembad warmtepomp

Type: WMIP-004

  • Uniek (energiezuinig) dankzij Inverter technologie
  • Op afstand te bedienen met W'eau Wifi module
  • Plug & Play; aansluiten is een fluitje van een cent
  • Efficiënter en stiller door hoogwaardige Mitsubishi compressor
  • Perfect voor opzetzwembaden tot maximaal 18.000 liter

Meer details

€ 639,00 Inclusief belasting

Verzending binnen 1 tot 5 werkdagen

Betaalmethoden
Betaalmethoden

Datasheet

MerkWeau
TypeMini Inverter Plus 4,5kW
Verwarmingscapaciteit [kW]4,5
BedieningBedieningspaneel & WiFi
Maximale inhoud zwembad [m³]18
Garantie [jaar]2
KoudemiddelR32
Gelduidsniveau [dBA]40 ~ 46
COP10
Watertemperatuur [°C]8 - 40
Gewicht [kg]28
Waterzijdige aansluitingen [mm]32 / 38
Werkingsgebied tot [°C]-7 - 43
Aansluitspanning220-240 V / 50 Hz
OmkastingABS
Breedte [mm]360
Lengte [mm]420
Hoogte [mm]490

Meer informatie

W'eau Mini Inverter Plus 4,5kW zwembad warmtepomp

Jouw opzetzwembad verwarmen met een stille warmtepomp én profiteren van een langer zwemseizoen? De W’eau Mini Inverter Plus is een compacte warmtepomp die als enige Mini Heater beschikt over een energiezuinige inverter technologie. Hierdoor verwarmt de warmtepomp jouw zwembad van april tot en met oktober en geniet je extra lang van een heerlijk warm zwembad. De W’eau Mini Inverter Plus is uitgevoerd met uitgebreide opties, zoals een Wifi module. Om de voordelen van de inverter technologie optimaal te benutten adviseren we deze warmtepomp bij zwembaden tot 14.000 liter.

Slimmer, sterker, stiller

Dankzij de inverter technologie in combinatie met de grotere én variabele ventilator is de W’eau Mini Inverter Plus niet alleen stiller, maar werkt de warmtepomp ook energiezuiniger. In tegenstelling tot zijn kleinere broertje: de W’eau Mini Inverter, zijn voor deze Mini Inverter Plus alleen de beste materialen gebruikt. De hoogwaardige ABS omkasting met extra interne verstevigingen maakt de warmtepomp super sterk en roestvrij. Ook op de interne compressor is zeker niet bezuinigd. De W’eau Mini Inverter Plus is namelijk uitgevoerd met een hoogwaardige Mitsubishi compressor, waardoor de warmtepomp nog efficiënter en stiller werkt.

Eerder je zwembad op temperatuur

De Mini Inverter Plus van W’eau is in staat om in koude omstandigheden zijn werk te doen. Doordat het apparaat geschikt is voor zeer lage temperaturen, schakelt de warmtepomp niet zomaar uit als de buitentemperatuur te laag wordt. Handig als je vroeg in het zwemseizoen ook de avond of vroege ochtend wil benutten om het zwembadwater sneller op een aangename temperatuur te brengen. Doordat de warmtepomp ook kan koelen, kun je deze warmtepomp zelfs gebruiken om op een warme dag je zwembad af te koelen.

Op afstand bestuurbaar dankzij Wifi module

Het instellen van deze W’eau Mini Inverter Plus is super eenvoudig dankzij de geïntegreerde wifi-module. Met je smartphone stel je de temperatuur in, kies je het gewenste programma en ontvang je informatie over een eventuele storing. Ook is het via de Wifi module mogelijk timers in te stellen. De warmtepomp beschikt over de programma’s: heating en cooling. Vanaf nu bedien je de W’eau Mini Inverter dus lekker vanuit je luie stoel. Toch liever handmatig jouw warmtepomp instellen? Dat kan gemakkelijk via het verbeterde display.

Betrouwbare werking door flow switch

Deze Mini Inverter Plus warmtepomp werkt ontzettend makkelijk bij het opzetzwembad door de ingebouwde flow switch. De warmtepomp begint daardoor automatisch (weer) te werken als de zwembadpomp inschakelt. De warmtepomp is samen met de W’eau Mini Power en Mini Inverter de enige mini heater op de markt met deze flow switch.

Met condens aansluiting en verbeterd display

Naast de eerder genoemde verbeteringen is de W’eau Mini Inverter Plus uitgebreid met een condens aansluiting en wordt er standaard een condens slangetje meegeleverd. Klinkt moeilijk, is het niet. Hiermee voer je condenswater netjes af en heb je geen last meer van plassen water rondom de warmtepomp. Verder is deze variant voorzien van een verbeterd display. Voor een hoger gebruiksgemak zijn de touchscreen knoppen vervangen door echte knopjes.

Eenvoudige installatie dankzij plug & play

Het aansluiten van de warmtepomp is heel eenvoudig. Standaard worden er koppelingen meegeleverd van 32 en 38mm. Doordat de warmtepomp voorzien is van een kabel met veiligheidsstekker is deze volledig plug & play. Het enige wat je verder nog nodig kunt hebben zijn extra slangen van 32mm of 38 mm. Bij een krachtigere zwembadpomp raden (vanaf 6-8m3/u) we daarnaast nog een bypass aan.

Zorg ervoor dat de W’eau Mini Inverter Plus een vrije ruimte heeft aan de achterzijde van 80 cm. Aan de kant waar de lucht uitgeblazen wordt, is het belangrijk om tenminste 250 cm vrije ruimte aan te houden. Zo benut je de capaciteit en het rendement van de warmtepomp optimaal.

Pluspunten

  • Uniek (energiezuinig) dankzij Inverter technologie
  • Plug & Play; aansluiten is een fluitje van een cent
  • Efficiënter en stiller door hoogwaardige Mitsubishi compressor
  • Op afstand te bedienen met W'eau Wifi module
  • Al te gebruiken bij kleine zwembadpompen vanaf 1,5m³/h
  • Zeer betrouwbare werking door interne flow switch
  • Ook geschikt voor zout water door titanium warmtewisselaar
  • Warmtepomp kan naast verwarmen ook koelen
  • Voorzien van robuuste ABS omkasting
  • Voorzien van aansluiting voor afvoeren condenswater
  • Werktemperatuur tot -7℃ (andere gaan in storing vanaf 10℃)
 

Minpunten

  • Wat duurder in aanschaf dan de reguliere Mini Power

Accessoires

Downloaden

WeauMiniInverterSpecs

Weau Mini Inverter - Technische Spceficicaties

Downloaden (209.85k)