Best verkochte producten

Informatie

Informatie

Fabrikanten

Aanbiedingen

Leveranciers

Algemene Voorwaarden

Leveringen

Vrijwel alle artikelen zijn uit voorraad binnen 5 werkdagen leverbaar in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien wij niet binnen 5 dagen kunnen uitleveren ontvangt u van ons bericht en heeft u het recht de koop ongedaan te maken. Eventuele gedane betalingen zullen dan per direct worden teruggeboekt. Indien bij bestelling reeds een afwijkende levertijd wordt overeengekomen geldt deze bepaling niet.

Bij bestelling met installatie dan nemen wij contact met U op om een datum vast te stellen voor de installatie en de installatie kunnen wij door de week doen of eventueel op zaterdag.

Bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag geplaatst worden zullen op de maandag er op volgend verwerkt worden. Sommige producten hebben echter een levertijd en worden daarom ook in overleg met de klant geleverd. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor levertijden welke niet door de fabrikant worden aangegeven, deze dienen uitsluitend als indicatie.

Verzendkosten door heel Nederland behalve de Waddeneilanden bedragen voor een (complete set) airconditioner € 65,00 excl. btw. Er dient op de overeengekomen afleverdag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien dit niet mogelijk is dient u dit uiterlijk 24 uur vooraf kenbaar te maken. Wanneer deze regel niet wordt nagekomen zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

Indien de bezorgdienst er om vraagt dient u zich te kunnen legitimeren. ClimaSense is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden. Het afleveradres is uw woonadres, tenzij u een afwijkend afleveradres hebt aangegeven.

U dient binnen 24 uur uw bestelling op juistheid te controleren en eventuele fouten (kleur, maatvoering, aansluitingen, type, beschadigingen) aan ons te melden. Bij voorkeur schriftelijk, via email.

Betaling

U kunt op de volgende manieren uw bestelling betalen:

iDEAL

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet-bankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL zonder dat u uzelf daarvoor hoeft aan te melden.

Overboeking

Het factuurbedrag dient te worden overgemaakt op rek. u vind de bank gegevens op de orderbevestigging die u van ons krijgt.

Paypal

U kunt betalen via PayPal

Contante betaling bij afhalen

Het afhalen kan alleen op afspraak tegen contante betaling en U krijgt dan van ons meteen de factuur mee.

Annulering

Indien na 30 dagen nog geen betaling is ontvangen en koper niet reageert op onze email zal de bestelling uit ons bestand worden verwijderd. Niet voorraad artikelen of speciale bestellingen zullen door ons pas behandeld worden nadat de aanbetaling is voldaan tenzij anders is overeengekomen.

Alle getoonde producten zijn vrijblijvend totdat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, via de website, email of telefonisch. De overeenkomst vind plaats zodra u uw persoonlijke gegevens en betalingswijze aan ons kenbaar hebt gemaakt.

De administratie van ClimaSense geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan ons verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door ons verrichte leveringen. ClimaSense erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en vermeld in euro`s tenzij anders vermeld.

De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van ClimaSense en vervalt op het moment van aflevering aan u.

Recht van retour (afkoelingsperiode)

Als consument heeft u recht op een zogenaamde afkoelingsperiode. Dit houd in dat u recht heeft binnen 7 werkdagen, zonder opgave van reden uw bestelling kunt retourneren. Kosten van verzending zijn voor rekening klant. Recht van retour geldt niet voor speciale bestellingen en alleen voor voorraadartikelen, nieuw en ongeschonden in de originele verpakking. Uitzondering zijn "maatwerk" bestellingen. Voor alle "speciale" bestellingen wordt duidelijk vooraf aangegeven dat deze niet retour of geannuleerd kunnen worden. Voor de overige retouren geldt, reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen terug betaald, minus eventuele porto- en administratiekosten. Voor zakelijke aankopen is deze regeling niet van toepassing.

Privacy

ClimaSense houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties. De door u aan ons verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van eigen medewerkers gebruikt worden, voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van u aan ons. Wij zullen uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden.

Op alle overeenkomsten gesloten met ClimaSense is Nederlands recht van toepassing, verkoopverdragen zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

Voor vragen kunt u mailen naar info@climasense.nl

Garantie:

- Alle door ClimaSense verstrekte garanties kunnen de garanties van de leveranciers nooit overschrijden.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Garantie op losse verkoop:
- 1 jaar fabrieksgarantie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Garantie op split, multi-split en sky-air airconditioning:
Door Climasense geïnstalleerd en/of in bedrijf gesteld :
- 1e jaar volledige garantie (zowel onderdelen als arbeidsuren), exclusief reisuren
- 2e, 3e, 4e en 5e jaar garantie op onderdelen (niet op arbeid- en reisuren) mits aangetoond goed onderhouden (minimaal 1x jaar onderhoudsbeurt door F-gassen gecertificeerd installateur)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Garantie op warmtepompen en warmtepompboilers:
Door Climasense geïnstalleerd en/of in bedrijf gesteld:
- 1e jaar volledige garantie (zowel onderdelen als arbeidsuren), exclusief reisuren
- 2e jaar garantie op onderdelen (niet op arbeid- en reisuren) mits aangetoond goed onderhouden (minimaal 1x jaar onderhoudsbeurt door gecertificeerd installateur)