Evolar geluidsreductie set Extra Small 600 x 900 x 25 mm

AV99KL5003

Nieuw product

Evolar geluidsreductie set Extra Small

 • Reduceert het geluid van de buitenunit tot circa 5 dB
 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Universeel toepasbaar voor airconditioners en warmtepompen
 • Geen invloed op werking van de buitenunit
 • Compleet geleverd met alle toebehoren
 • Geschikt voor airconditioning omkasting XS
 • Afmetingen 600 x 900 x 25 mm

Meer details

€ 206,57 Exclusief belasting

Verzending binnen 1 tot 5 werkdagen

Betaalmethoden
Betaalmethoden

Datasheet

MerkEvolar
TypeGeluidsreductie Set
GrootteExtra Small

Meer informatie

Evolar geluidsreductie set

Vind je het ook zo vervelend dat de airconditioner of warmtepomp zoveel geluid maakt? Dit probleem kan worden aangepakt met de Evolar Geluidsreductie Set. Deze set is eenvoudig en binnen 15 minuten te installeren in zowel een nieuwe als een bestaande aluminium Evo-Cover. Deze Geluidsreductie Set is met zijn afmeting geschikt gemaakt voor de Evolar aluminium omkastingen.

Specificaties:

 • Reduceert het geluid van de buitenunit tot circa 5 dB
 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Universeel toepasbaar voor airconditioners en warmtepompen
 • Geen invloed op werking van de buitenunit
 • Compleet geleverd met alle toebehoren
 • Geschikt voor airconditioning omkasting XS
 • Afmetingen 600 x 900 x 25 mm

Omschrijving Geluidsreductie Set

De Evolar Geluidsreductie Set reduceert het geluid tot circa 5 dB. Dit zorgt ervoor dat u en uw buren weer van de rust kunnen genieten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u met uw buitenunit voor geluidsoverlast zorgt. Deze set wordt compleet geleverd met alle toebehoren en is door middel van de instructievideo eenvoudig en snel te installeren. Verder is de Evolar Geluidsreductie Set toe te passen bij een vrijstaande montage, montage van de buitenunit voor een muur en montage van de buitenunit op een wandbeugel. Het ideale aan de set is dat deze universeel toepasbaar is voor airconditioners en warmtepompen. Daarnaast heeft het geen invloed op de werking van de buitenunit.

Geluid van een warmtepomp

Niet alleen voor uzelf of uw buren, maar ook voor de wetgeving is het van belang om het geluid van de warmtepomp te reduceren. Er zijn namelijk vanuit de overheid nieuwe geluidseisen opgesteld die van toepassing zijn op nieuw te plaatsen airco´s en warmtepompen. Deze installaties mogen namelijk niet meer dan 40 dB geluid veroorzaken. Met de Geluidsreductie Set van Evolar die het geluid reduceert tot circa 5 dB zit u in de meeste gevallen helemaal goed.

Let op! Niet geschikt voor onze houten omkastingen.

Eenvoudige montage

Voor de montage van de Geluidsreductie set is het van belang om de bovenplaat op een vlakke ondergrond te plaatsen. Om vervolgens de zwarte strips in het midden erop te plakken. Daarna kunnen de vier pinnen in de vier hoeken geplaatst worden, zodat het isolatiemateriaal door de pinnen gedrukt kan worden. Het is van belang dat de isolatie gecentreerd vastzit en op zijn plek wordt gehouden door de vier meegeleverde ringen. Om ervoor te zorgen dat de bovenplaat nog op de omkasting past is het van belang om de pinnen net boven de ringen af te knippen. Vervolgens voert u dezelfde stappen uit, maar dan bij de achterplaat. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u zowel de bovenplaat als de achterplaat door middel van de meegeleverde schroeven op de omkasting plaatsen.

Wanneer u gebruik maakt van een montage aan de muur dan plaatst u het isolatiemateriaal op de muur in plaats van op de achterplaat. Wanneer u gebruik maakt van een montage op de wandbeugel dan plaats u het isolatiemateriaal boven, onder en aan de zijkant van de airco ophang beugel in plaats van op de achterplaat. Dit doet u door het isolatiemateriaal in vier stukken te snijden.

Downloaden

AV99KL5003-evo-db-usermanual

Evolar Geluidsreductie Set gebruikershandleiding

Downloaden (2.45M)