Catalogus

Geactiveerde filters:
  Binnenunit: Kleur
  Binnenunit: Model type
  Energielabel koelen
  Koelleiding: Diameter [inch]
  Binnenunit: Bewegingssensor
  Koudemiddel
  Binnendeel Voeding [ V ]
  Verwarmingscapaciteit bij -10°C [kW]
  Energielabel verwarmen
  Afzekerwaarde [A]
  Productsoort

  Informatie

  Informatie

  Nieuwe producten

  Aanbiedingen

  Losse binnenunits

  In deze categorie vindt U losse binnendelen oftewel verdampers zodat U zelf uw multi-split oplossing kunt samenstellen of een bestaande verdamper wenst te vervangen door een nieuw(er) model.

  Losse binnenunits Er zijn 51 producten

  Subcategorieën

  • Wandmodellen

   Een wandmodel wordt hoog tegen de muur geïnstalleerd en kan door het design gemakkelijk worden opgenomen in ieder interieur. Deze single-split unit is dankzij de snelle en eenvoudige installatie het meest voorkomende klimaatsysteem. Vraag onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis. ClimaSense biedt uitsluitend A-merk kwaliteit airconditioning- en warmtepompsystemen.

  • Vloermodellen

   Een vloermodel wordt onder tegen de muur geïnstalleerd en heeft een verscheidenheid aan designs met flexibele installatiemogelijkheden. Deze single-split unit is de ideale oplossing voor ruimtes zonder verlaagd plafond of waar het plafond al bezet is.

  • Kanaalmodellen

   Een kanaalmodel wordt boven het plafond of in een kloof geplaatst, waardoor enkel de roosters zichtbaar zijn.

   Deze split unit wordt vooral gebruikt in ruimte waar men de binnenunit uit het zicht wilt plaatsen zoals in hotelkamers, restaurants, kantoren en ook steeds vaker in woningen.

   Vraag onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis. ClimaSense biedt uitsluitend A-merk kwaliteit airconditioning- en  warmtepompsystemen.

  • Cassettemodellen

   Een cassette model is gemaakt voor ruimtes met een verlaagd plafond, en wordt vooral gebruikt in winkels, kantoorruimtes en praktijken.

   Deze split unit wordt weggewerkt in het plafond, enkel het uitblaaspaneel blijft zichtbaar.

   Vraag onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis. ClimaSense biedt uitsluitend A-merk kwaliteit warmtepompen en airconditioningsystemen.

  per pagina
  Toont 1 - 12 van de 51 items
  Toont 1 - 12 van de 51 items