Catalogus

Geactiveerde filters:
  Binnenunit: Kleur
  Voor ruimtes tot [m3]
  Energielabel koelen
  Koelcapaciteit [kW]
  Verwarmingscapaciteit [kW]
  Koudemiddel
  Binnendeel Voeding [ V ]
  Energielabel verwarmen
  Aansluitspanning

  Informatie

  Informatie

  Nieuwe producten

  Aanbiedingen

  Mobiele & camper airco

  Een mobiele airco (ook wel portable airconditioner of verrijdbare airco genoemd) is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen (of verwarmen) van een ruimte. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur van 18 - 22 graden bij een luchtvochtigheid van 50% als ideale omstandigheden binnenshuis. Bij deze temperatuur ontstaat een aangenaam bi...

  Een mobiele airco (ook wel portable airconditioner of verrijdbare airco genoemd) is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen (of verwarmen) van een ruimte. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur van 18 - 22 graden bij een luchtvochtigheid van 50% als ideale omstandigheden binnenshuis. Bij deze temperatuur ontstaat een aangenaam binnenklimaat waarbij we ons prettig voelen en waarbij we het meest productief zijn. Mobiele airconditioning is ideaal om deze omstandigheden te creëren.

  Het grote voordeel van een mobiele airco is dat deze eenvoudig verplaatsbaar is. De airco-installatie is direct inzetbaar in de gewenste ruimte. U kunt hierbij denken aan een woonkamer, slaapkamer, kantoor, winkel of andere werkomgeving. Ook worden mobiele airconditioners veelvuldig gebruikt in server- en computerruimtes.

  Een voordeel van een mobiele airco is – naast z’n prijs uiteraard – zijn verplaatsbaarheid. Je kunt de unit neerzetten waar je op dat moment een koelbehoefte hebt. Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat de afvoerslang voor warme lucht naar buiten verdwijnt. Deze wordt meestal via een open raam naar buiten geleid.

  Dit geeft ook meteen een grote beperking van de mobiele airco aan. Er blijft meestal een raam of deur open, waardoor er alsnog warme lucht naar binnen stroomt. Hierdoor ligt het toch al niet optimale rendement van een mobiele airco nog lager. Op internet zoeken veel mensen naar een mobiele airco zonder slang, maar dit is technisch dus niet mogelijk. Apparaten die weleens als zodanig worden verkocht zijn luchtkoelers (of aircoolers). Maar deze zijn zeker niet te vergelijken met aircosystemen.

  Meer

  Mobiele & camper airco Er zijn 5 producten

  Toont 1 - 5 van de 5 items
  Toont 1 - 5 van de 5 items