Catalogus

Geactiveerde filters:
  Binnenunit: Model type
  Energielabel koelen
  Binnenunit: Bewegingssensor
  Koudemiddel
  Buitendeel Voeding [ V / f / Hz ]
  Buitenunit: Voorgevuld tot [m]
  Externe statische druk [Pa]
  Energielabel verwarmen
  Aansluitspanning
  Productsoort

  Informatie

  Informatie

  Nieuwe producten

  Aanbiedingen

  Single Split sets

  De meest eenvoudige split airco is de single split airco. Dit type airconditioner bestaat uit één binnendeel verbonden aan één buitendeel en is voornamelijk geschikt om het klimaat in één binnenruimte te beheersen. Afhankelijk van uw wensen is een single split airco te verkrijgen als wand-, vloer-, kanaal- of plafondmodel.

  Single Split sets Er zijn 148 producten

  Subcategorieën

  • Wandmodel

   Een wandmodel wordt hoog tegen de muur geïnstalleerd en kan door het design gemakkelijk worden opgenomen in ieder interieur. Deze single-split unit is dankzij de snelle en eenvoudige installatie het meest voorkomende klimaatsysteem. Vraag onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis. ClimaSense biedt uitsluitend A-merk kwaliteit airconditioning- en warmtepompsystemen.

  • Vloermodel

   Een vloermodel wordt onder tegen de muur geïnstalleerd en heeft een verscheidenheid aan designs met flexibele installatiemogelijkheden. Deze single-split unit is de ideale oplossing voor ruimtes zonder verlaagd plafond of waar het plafond al bezet is.

  • Kanaalmodel

   Een kanaalmodel wordt boven het plafond of in een kloof geplaatst, waardoor enkel de roosters zichtbaar zijn.

   Deze single-split unit wordt vooral gebruikt in ruimte waar men de binnenunit uit het zicht wilt plaatsen zoals in hotelkamers, restaurants, kantoren en ook steeds vaker in woningen.

   Vraag onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis. ClimaSense biedt uitsluitend A-merk kwaliteit airconditioning- en  warmtepompsystemen.

  • Cassette model

   Een cassette model is gemaakt voor ruimtes met een verlaagd plafond, en wordt vooral gebruikt in winkels, kantoorruimtes en praktijken.

   Deze single-split unit wordt weggewerkt in het plafond, enkel het uitblaaspaneel blijft zichtbaar.

   Vraag onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis. ClimaSense biedt uitsluitend A-merk kwaliteit warmtepompen en airconditioningsystemen.

  • Opties & Accessoires

   Hier vindt U alle opties en accessoires voor de airconditioning units welke te koop zijn in deze webshop. Denk hierbij aan WiFi adapters, plenums, kabels en allerlei bedieningen.

  per pagina
  Toont 1 - 12 van de 148 items
  Toont 1 - 12 van de 148 items