Catalogus

Geactiveerde filters:
  Merk
  Goot: Kleur

  Informatie

  Informatie

  Nieuwe producten

  Gootsysteem

  Leidinggootsystemen (airco goot) en diverse  accessoires, speciaal ontwikkeld voor buiten toepassing. UV-bestendig. Leverbaar in verschillende maten, kleuren en met alle benodigde accessoires. Ook binnen toe te passen.

  Gootsysteem Er zijn 59 producten

  Subcategorieën

  • Goot 60 mm

   Leidinggootsysteem 60 mm, speciaal ontwikkeld voor buiten toepassing. UV-bestendig. Leverbaar in verschillende maten. Ook leverbaar in andere maten en tevens binnen toe te passen.

  • Goot 75 mm

   Leidinggootsysteem 75 mm, speciaal ontwikkeld voor buiten toepassing. UV-bestendig. Leverbaar in verschillende maten en kleuren. Ook binnen toe te passen.

  • Goot 100 mm

   Leidinggootsysteem 100 mm, speciaal ontwikkeld voor buiten toepassing. UV-bestendig. Leverbaar in verschillende maten. Ook leverbaar in andere maten en tevens binnen toe te passen.

  • Goot 140 mm

   Leidinggootsysteem 140 mm, speciaal ontwikkeld voor buiten toepassing. UV-bestendig. Leverbaar in verschillende maten. Ook leverbaar in andere maten en tevens binnen toe te passen.

  • Alle goten

   Leidinggootsystemen, speciaal ontwikkeld voor buiten toepassing. UV-bestendig. Leverbaar in verschillende maten. Ook binnen toe te passen.

  • Goot toebehoren

   Goot-accessoires, speciaal ontwikkeld voor buiten toepassing. UV-bestendig. Leverbaar in verschillende maten . Ook binnen toe te passen.

  per pagina
  Toont 1 - 12 van de 59 items
  Toont 1 - 12 van de 59 items