Catalogus

Geactiveerde filters:
  Energielabel koelen
  Binnenunit: Bewegingssensor
  Buitendeel Voeding [ V / f / Hz ]
  Binnendeel Voeding [ V ]
  Buitenunit: Voorgevuld tot [m]
  Externe statische druk [Pa]
  Aantal poorten
  Energielabel verwarmen
  Aansluitspanning
  Productsoort

  Informatie

  Informatie

  Nieuwe producten

  Aanbiedingen

  Airconditioning

  Airconditioning doet meer dan gewoon de lucht afkoelen: het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuivert zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

  Airconditioning Er zijn 219 producten

  Subcategorieën

  • Single Split sets

   De meest eenvoudige split airco is de single split airco. Dit type airconditioner bestaat uit één binnendeel verbonden aan één buitendeel en is voornamelijk geschikt om het klimaat in één binnenruimte te beheersen. Afhankelijk van uw wensen is een single split airco te verkrijgen als wand-, vloer-, kanaal- of plafondmodel.

  • Multi Split sets

   Wilt u meerdere binnenruimtes koelen of verwarmen, dan kunt u beter kiezen voor een mutli split systeem. Er worden dan maximaal 5 binnendelen gekoppeld aan het buitendeel. Ook hier kunt u kiezen voor diverse wand-, vloer-, plafond- en kanaalmodellen. Deze zijn onderling te combineren en kunnen onafhankelijk van elkaar functioneren. Wilt u bijvoorbeeld een wandmodel in één ruimte en een vloermodel in een andere ruimte, dan is dat geen probleem.

   Bij een Multi splitsysteem zitten aan één buitenunit meerdere binnenunits verbonden. En er kan geschakeld worden, dus overdag kan er gekoeld worden in de woonkamer of kantoor en in de nacht in de slaapkamer. Multi-splitsystemen nemen buiten minder ruimte in beslag dan twee aparte splitsystemen.

  • Losse binnenunits

   In deze categorie vindt U losse binnendelen oftewel verdampers zodat U zelf uw multi-split oplossing kunt samenstellen of een bestaande verdamper wenst te vervangen door een nieuw(er) model.

  • Losse buitenunits

   In deze categorie vindt U losse buitendelen oftewel condensors zodat U zelf uw multi-split oplossing kunt samenstellen.

  • Mobiele & camper airco

   Een mobiele airco (ook wel portable airconditioner of verrijdbare airco genoemd) is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen (of verwarmen) van een ruimte. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur van 18 - 22 graden bij een luchtvochtigheid van 50% als ideale omstandigheden binnenshuis. Bij deze temperatuur ontstaat een aangenaam binnenklimaat waarbij we ons prettig voelen en waarbij we het meest productief zijn. Mobiele airconditioning is ideaal om deze omstandigheden te creëren.

   Het grote voordeel van een mobiele airco is dat deze eenvoudig verplaatsbaar is. De airco-installatie is direct inzetbaar in de gewenste ruimte. U kunt hierbij denken aan een woonkamer, slaapkamer, kantoor, winkel of andere werkomgeving. Ook worden mobiele airconditioners veelvuldig gebruikt in server- en computerruimtes.

   Een voordeel van een mobiele airco is – naast z’n prijs uiteraard – zijn verplaatsbaarheid. Je kunt de unit neerzetten waar je op dat moment een koelbehoefte hebt. Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat de afvoerslang voor warme lucht naar buiten verdwijnt. Deze wordt meestal via een open raam naar buiten geleid.

   Dit geeft ook meteen een grote beperking van de mobiele airco aan. Er blijft meestal een raam of deur open, waardoor er alsnog warme lucht naar binnen stroomt. Hierdoor ligt het toch al niet optimale rendement van een mobiele airco nog lager. Op internet zoeken veel mensen naar een mobiele airco zonder slang, maar dit is technisch dus niet mogelijk. Apparaten die weleens als zodanig worden verkocht zijn luchtkoelers (of aircoolers). Maar deze zijn zeker niet te vergelijken met aircosystemen.

  per pagina
  Toont 1 - 12 van de 219 items
  Toont 1 - 12 van de 219 items