loading spinner

Catalogus

Afstandbediening
Binnenunit: Kleur
Binnenunit: Model type
Binnenunit: Bewegingssensor
Koelcapaciteit [kW]
Verwarmingscapaciteit [kW]
Koudemiddel

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Multi Split sets

Wilt u meerdere binnenruimtes koelen of verwarmen, dan kunt u beter kiezen voor een mutli split systeem. Er worden dan maximaal 5 binnendelen gekoppeld aan het buitendeel. Ook hier kunt u kiezen voor diverse wand-, vloer-, plafond- en kanaalmodellen. Deze zijn onderling te combineren en kunnen onafhankelijk van elkaar functioneren. Wilt u bijvoo...

Wilt u meerdere binnenruimtes koelen of verwarmen, dan kunt u beter kiezen voor een mutli split systeem. Er worden dan maximaal 5 binnendelen gekoppeld aan het buitendeel. Ook hier kunt u kiezen voor diverse wand-, vloer-, plafond- en kanaalmodellen. Deze zijn onderling te combineren en kunnen onafhankelijk van elkaar functioneren. Wilt u bijvoorbeeld een wandmodel in één ruimte en een vloermodel in een andere ruimte, dan is dat geen probleem.

Bij een Multi splitsysteem zitten aan één buitenunit meerdere binnenunits verbonden. En er kan geschakeld worden, dus overdag kan er gekoeld worden in de woonkamer of kantoor en in de nacht in de slaapkamer. Multi-splitsystemen nemen buiten minder ruimte in beslag dan twee aparte splitsystemen.

Meer

Multi Split sets Er zijn 17 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 17 items
Toont 1 - 12 van de 17 items